Jobba hos oss
 
Är du en recepttekniker och vill jobba i Östergötlands charmiga Söderköping med Göta kanal som går genom staden, omgiven av en levande landsbygd, naturupplevelser. Välkommen till oss på Apotek Hagatorget Söderköping.
 
Här på Apotek Hagatorget erbjuder vi dig en öppen arbetsplats med mycket trivsamhet, motivation och glädje.
 
Vi söker dig som egenvårdsgivare med receptbehörighet som är början av sin karriär eller med längre erfarenhet som kan ta ansvar och egna initiativ samt inspiration som bidrar till att utveckla verksamheten. Vårt engagerade team arbetar med öppenhet, motivation, positivitet och arbetar mot tydliga mål. Dina kunskaper är viktiga för inspiration och sinne för nytänkande och tillsammans skapar vi en trygg och hälsosam miljö för att lyckas och sprida glädje och positivet på arbetsplatsen. Lyckas vi, så lyckas vi med ett erbjuda service i hög grad.
 
Vi är delaktiga med det dagliga arbetet och arbetar som ett lag för att skapa en trivsam och välmående arbetsmiljö, därför söker vi dig som en positiv, en lagspelare, problemlösare och gillar enkla och nya lösningar i vardagen.
 
Dina arbetsuppgifter omfattas aven kundfokuserad och professionell rådgivning och försäljning inom egenvårdsarbete. Det bidrar till bättre hälsa och apotekets framgång. För mig som är apotekschef är det viktigt att du är en flexibel, noggrann och en lagspelare. Apotek Hagatorget ligger i kärnan av Söderköping, på Hagatorget 2 I. Vi har öppettider Vardagar 9-18 och på lördagar 10-14. Rekryteringen sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan. Anställningsform: deltid eller timmar enligt överenskommelse.
 
Provanställning kan tillämpas. Har du frågar om tjänsten kontakta apotekschef Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
Mobil: 0704215325
 
Du är självklart också välkommen in på apoteket med din ansökan.